Pazartesi, Mayıs 23, 2011

BÜYÜ BOZMA TILSIMI VE DUASI

BÜYÜ BOZMA TILSIMI VE DUASI


Büyü bozmak için tütsülerden de yararlanılır ,kimi tütsüler başlı başına büyüyü tek başına bozmaya yetecek kadar güçlüdür.Tabii bu büyüler çok kuvvetli büyüler değilse tütsü bir başına etkisini gösterir.Çok kuvvetli büyülerde ise tütsü yardımcı rol oynar.

Tütsü yakılmadan önce büyü yapılan yeri iyicene süpürmek ve suyla silip temizlemek gerekir.Suya bir miktar sirke katılması daha iyi netice verir.
Tütsüler gece vakti asla yapılmamalıdır bu vakitlerde yapılan tütsüler büyü bozmak yerine aksi etki yapar tütsü yapılan yere geri varlıklar ve cinlerin gelmesine sebep olur.
Tütsünün yapılacağı saatler güneşin doğması ile batması arasında olan saatlerdir.
Akrep tütsüsü
Bir akrep bulunup öldürülür.Akrep bir kutuya konur saklanır.Akrepten bir parça koparılıp yakılarak bununla ev ve büyülü kişi tütsülenir.Akrebin yedi parçaya bölünerek yedi gün tütsü yapılması tafsiye olunur.Akrep tütsüsü çok faydalı ve büyü bozmada yardımcı bir tütsü cinsidir.Ayrıca nazara karşı da evi ve ev halkını korur.
Tuz tütsüsü.
Bir tutam tuz alınır büyülü kişinin veya nazara uğramış kişinin başının üzerinde üç defa dolaştırılıp ateşe atılır.Sonra büyülü kişi ve ev bununla tütsülenir.Çokca kullanılan bilinen bir tütsü türüdür.
Dükkan süprüntüsü tütsüsü.
Yedi dükkan dolaşılıp bunlar temizlenirken süpürülen sürprüntülerden birer tutam alınır. Bu süprüntüler ateşe atılarak etraf tütsülenir.Bu tütsü büyü bozma ve nazara karşı koruması yanında aynı zamanda bolluk,bereket,iş güç açılmasına yarayan bir tütsü türüdür.
Zeytin çekirdeği tütsüsü.
Bu tütsü türüde çok etkilidir zeytn çekirdekleri yakılır bununla ev ve büyülü kişi veya nazara uğramış kişi tütsülenir faydası çok çabuk kendini gösterir.Büyülü kimsenin giysilerini ve eşyalarını da tütsülemek gerekir.
Diğer tütsü türleri
Tütsü neredeyse akla gelebilecek çok şeyle yapılır.Mesela leylek pisliği,akrep ölüsü,dükkan süprüntüsü,şap bu örneklerin yüzlercesi binlercesi sıralanabilir.. 

1 yorum:

  1. yuregınıze saglık saolun allah razı olsun faydalı bılgıler

    YanıtlaSil