Pazartesi, Mayıs 16, 2011

Sikkeler KATALOĞU ROMA PARALARI

Sikke kataloğu Avrupa ve Amerika fiyatlarını güncel olarak içermektedir.Daha önceden açmış olduğumuz katalog resimli olması iyi güzeldi ama resim sayısı arttıkça sayfalarda geç açılmalar ve bilgisayarımızı zorlamakta olduğunu fark ettim.
Bundan sonra açacağım konularda resimden ziyade direkt link vererek kataloğu incelemek isteyen arkadaşlar linklere girerek katalogları inceleyecektir.Bize faydası şu şekilde olacaktır.
Linkleri inceleyip müzayedede olan sikke bilgilerini google translate ile çevirip olayı daha iyi anlamamızı sağlayacaktır.
Ayrıca konular daha az yer kaplayacak,hem sitenin server sistemine boş yere külfet getirmemiş olacağız hemde kendi bilgisayarımızın başında sayfa açılsın diye 3-5 dakika beklemek zorunda kalmayacağız.
Her bir mesajda yapılan müzayede firmasının ismi müzayede tarihini ve direkt linkini vericeğiz.Bu müzayede bilgileri sistemlerde 1 sene civarında tutuluyor.Yani sistem bir sene sonra geçen senenin müzayede bilgisini silmektededir.
O zaman bizde eskiyen bilgileri silerek yeni yapılan müzayede bilgilerini yükleyeceğiz.Konu her zaman yeni bilgilerle güncellenmiş olacaktır.

http://www.sixbid.com/nav.php?p=viewsale&sid=198&cid=2229&s=b


http://www.sixbid.com/nav.php?p=viewsale&sid=198&cid=2230&s=b


http://www.sixbid.com/nav.php?p=viewsale&sid=198&cid=2230&pg=2&search=&s=b



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder