Cuma, Eylül 02, 2011

Golden Gate Plus 3D tl

Goldengate plus 3d

Click the image to open in full size.


Alışılagelmiş olan metal dedektörü kullanımını sıra dışı bir deneyim haline getirenGOLDENGATE PLUS 3D dünyada ilk kez gerçek zamanlı olarak hedef ile sinyal-şekil ve sinyal-ebat ilişkisi kurabilen metal dedektörüdür. GOLDENGATE PLUS 3D'de GPS bulunmaktadır. GPS ile beraber gelen diğer bir özellik de TRACKING' dir. GOLDENGATEPLUS 3D metal dedektöründe yeni geliştirdiğimiz D.I.S.S. teknolojisi kullanılmaktadır.

GOLDENGATE PLUS 3D bulduğu metali Altın/Değerli, Değersiz, Çelik/Karışım olarak 3 grupta ayırarak kullanıcısına bulunan sonucu anlık olarak verir. Bu teknolojilerin tamamı bir metal dedektöründe ilk defa NOKTA Mühendislik tarafından kullanılabilmiştir. Türkçe menü desteğine sahip olan GOLDENGATE PLUS 3D metal dedektörü pratik arama modları ve kişiselleştirilebilir temalarıyla kullanıcılarına keyifli araştırmalar yaşatacaktır.

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.


GOLDENGATE PLUS 3D hedeften aldığı sinyal ile 'Ebat' (en-boy) ilişkisini kurar. GOLDENGATE PLUS 3D, zemin altındaki hedefin bulunduğu açıya göre ebatlarını, 3D sonuç ekranında yer alan çizelgede santimetre cinsinden gösterir. Kullanıcı, zemin altındaki hedefin ve arama yaptığı alanın ebatlarını bu verilere bakarak anlayabilir.

Büyültülmüş resmi görmek için bu çubuğa tıklayın.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size. GOLDENGATE PLUS 3D tespit edilen sinyalin 3D grafiğini anlık olarak çizebilir. GOLDENGATE PLUS 3D eşit kenarlı hedefleri yaklaşık olarak daireler ve kareler kullanarak, uzun hedefleri ise elips ve dikdörtgen şekiller kullanarak kullanıcısına gösterir.

DERİNLİK GÖSTERGESİ

Click the image to open in full size.GOLDENGATE PLUS 3D kullanıcıya tespit ettiği hedefin derinliğini 3D sonuç ekranında bulunan derinlik göstergesinde santimetre cinsinden gösterir.
3D sonuç ekranı, bir metal dedektör kullanıcısının tüm beklentilerine tek ekranda cevap verir. Metal ayrımı, hedefin derinliği, boyutları ve grafiği...3D sonuç ekranı hepsini yüksek kalitede grafiklerle kullanıcısına sunar. GOLDENGATE PLUS 3D ile siz de farkı keşfedin!











GOLDENGATE PLUS 3D'de 5 farklı "otomatik arama modu" mevcuttur. Araştırma yapılan bölgenin arazi yapısına göre gerekli mod seçilir. Cihaz gerekli bütün ayarları otomatik olarak hazır hale getirir. Bu arama modları, Genel Arama Modu, Derin Arama Modu, Yüksek Mineralli, Çöp Metal ve Plaj modlarıdır. Ayrıca her moda ait eşik ve kazanç seviyeleri kullanıcı tarafından ayarlanıp saklanabilir.





Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.



Click the image to open in full size.. Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.GOLDENGATE PLUS 3D yüksek hızda çalışan DSP teknolojisi sayesinde her türlü zeminde daha çabuk ve daha doğru kalibrasyon yapar. Bu teknoloji zemindeki mineral yapıdan kaynaklanan değişiklikleri daha sağlıklı algılayarak kullanıcıların sadece saniyeler içerisinde zemin kalibrasyonu yapmasını sağlar. Arama sırasında da GOLDENGATE PLUS 3D sürekli zemin takibi yapar ve kullanıcısını bilgilendirir. Araştırma teknolojinin gücüyle daha da zevkli bir hale gelir!Click the image to open in full size.Araştırma yapılan bölgelerde zemin yapısının çok mineralli ve manyetik yoğunluğun fazla olduğu durumlarda doğru sonuçlar almak zordur. Tüm dedektör kullanıcıları için bu tip elverişsiz şartlar cihaz kullanımını zorlaştırır. GOLDENGATE PLUS 3D'de hassasiyet seviyesi (eşik ve kazanç) ayarlanabilir. Araştırma yapılan bölgenin şartlarına göre eşik ve kazanç azaltılır ya da arttırılır. GOLDENGATE PLUS 3D araştırmanın hassasiyetine önem verir.Click the image to open in full size.GOLDENGATE PLUS 3D tespit ettiği metalin ayrım bilgisini ve ayrım değerini kullanıcıya anında gösterir. GOLDENGATE PLUS 3D'de ayrıca kullanıcının manuel olarak değiştirebileceği bir de ayrım ayarı mevcuttur. Kullanıcılar bu ayarı kullanarak GOLDENGATE PLUS 3D'nin hangi metalleri değerli, hangi metalleri değersiz olarak algılamasını istediklerini belirleyebilirler. GOLDENGATE PLUS 3D' nin en önemli özelliklerinden biri de yan yana duran değersiz ve değerli metalleri tespit edip her iki metalin de ayrım grafiklerini arama ekranında kullanıcıya göstermesidir.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.GOLDENGATE PLUS 3D'de TFT teknolojisi ile üretilen, yüksek görüntü kalitesine sahip VGA (640x480) ekran kullanılmaktadır. Yüksek çözünürlükteki bu ekran GOLDENGATEPLUS 3D'nin kullanımını kolaylaştırır ve çok daha zevkli hale getirir. GOLDENGATE PLUS 3D ile her şey dah

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Su Geçirmez Yüzey Arama Başlığı
19cm x 24cm (9.5")
OpsiyonelSu Geçirmez Genel Arama Başlığı
24cm x 32cm (12.5")Su Geçirmez Derin Arama Başlığı
32 cm x 40cm (15.7")
Opsiyonel Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Batarya220 Volt Şarj AletiAraç Şarj Aleti Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.KulaklıkTaşıma Yeleği
OpsiyonelTaşıma Çantası.,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder