Çarşamba, Eylül 14, 2011

spectrum dedektör

Whites Spectrum XLT-E Serisi Define Dedektörü

Dünyaca ünlü Whites Metal Detectors ürünü olan gerçek U. S. A malı son teknoloji Spectrum XLT-E modelini Mega Dedektör güvencesiyle sizlere sunarız.

Whites Spectrum dünya'da dedektör kullanıcıları tarafından yeni modellere ragmen en çok tercih edilen modeldir. Türkiye'de genellikle trakya bölgesinin kullandığı Spectrum XLT-E dedektör gelişmiş metal ayrım gücü, derinlik mesafesi ve kullanım kolaylığı tercih edilme sebeplerindendir. Whites Spectrum XLT-E ergonomik yapısı sayesinde kullanıcıyı arazide kesinlikle yormaz, uzun süreli kullanım imkanı sunar. Whites Spectrum XLT-E otomatik hava ve toprak ayarı özelliğine sahiptir. Bu sayede her türlü toprak şartlarında kullancıya arama imkanı sunar ve ayar sıkıntısı yaşatmaz. otomatik toprak ayarı sayesinde kullanıcı arazideki değişikliklerden etkilenmez Spectrum XLT-E bu değişiklikleri algılar ve arama esnasında sürekli olarak yeniler.

Whites Spectrum XLT-E kullanıcya 5 hazır fabrika programı ve 4 kullanıcı programı sunar. Fabrika programları COINS, COINS&JEWELERY, BEACH, RELICS, PROSPECTING. Hazır programlar whites firması tarafından ayrımlara ve derinliklere göre kullancıya kolaylık sağlaması için hazırlanmış programlardır. Kullanıcı bu sayede herhangi bir ayar yapmadan program seçerek istediği aramayı yapabilir. Ayrıca bu ayarla içinde arazide yapmış olduğu değişiklikleri kullancı programlarına kaydetme imkanı sağlar, daha sonra bu ayarlar tekrardan program çalıştırılarak kullanılabilir.

Whites spectrum XLT-E tam 190 metal ayrım segmentine sahiptir. Bu özellik ile birlikte kullanıcıya metal ayrımını altın, gümüş, bakır, bronz, nikel vs. olarka çok gelişmiş bir şekilde sunar. Ayrıca spectrum ekran altındaki barlar ilede bulunan metalin değer oranları hakkında bilgi verilir. Whites XLT-E modelinde ayrımlarda algılanması istenen veya algılanması istenmeyen metaller öğretilerek metal ayrım ayarlamaları yapılabilir, bu ayarlar daha sonra kullanıcı programlarına kaydedilebilir. Mega dedektör olarak XLT-E modellerinde altın ve gümüş programları yüklü olarak kullanıcıya teslim edilir.

Whites XLT-E profesyonel define dedektörü üzerindeki programla imkanı hiç bir dedektörde yoktur. Çok gelişmiş bir ayar imkanına sahiptir. Whites XLT E dedektör su geçirmez başlık ilede ıslak zeminlerdede arama imkanı sunar. Gece aramaları için güclü ayarlanabilir ekran aydınlatması ve kullaklık ile gizli dinleme özelliği ile çok büyül avantajlar sağlar.

Whites Spectrum XLT-E profesyonel define dedektörü pınpoınt noktalama özelliği ile bulunana hedef hakkında yaklaşık olarak derinlik ve boyut hakkında kullanıcıya bilgiler sunar. Bu özellik sayesinde metal küçükmü büyükmü, hedef derindemi yüzeydemi kullacıya bilgiler sağlar.

Whites Spectrum XLT E 12 volt şarj edilebilir batarya ile çalışmaktadıri ayrıca yedek olarak pil kutusuda verilmektedir.

Whites Spectrum XLT-E dedektör çok amaçlı bir üründür. Opsiyonel arama bobinleri ile istersenin tek para avcılığı, isterseniz derin arama, isterseniz boşluk tespitleri yapabilirsiniz.

Mega Dedektör olarak Whites Spectrum XLT-E ile ilgili bilgiler kullanıcıya detaylı bir şekilde anlatılır. Türkçe kullanım klavuzu, basit kullanım, türkçe cd, garanti belgesi ve faturası ile birlikte kullanıcıya teslim edilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder