Salı, Şubat 22, 2011

EMİN AĞA DEĞİRMENİ

Define,definecilik,define işaretleri,define arama yolları,gizli defineleri arama,cinler büyü tılsım,define arama çubukları, ,gizemli defineleri çıkartma,define nasıl aranır hepsi burada.

Volçan diyorki emin ağanın değirmenine geldik. eminağaya bir miktar paraverdik ve dedikki sen biraz burdan uzaklaş.ve değirmende geceli gündüzlü çalışıp emanetleri değirmene sakladık. değirmenin bendine bir tane para koyup üstünü horasanla sıvadık. ressamlarım onun üzerine bir papaz resmi yaptılar. emanetleri öyle bi sakladıkki yerini emin ağa bile bilmez. zaten onuda köpeği ele vermiş olup askerlerime bizzat öldürttüm.olay şöyle vuku buldu.değirmenin yaklaşık 100 metre üstarafında bulunan ahlat ağacının üstünden eminağa volçan ve adamlarını gözetlerken köpeği havlar bunu duyan volçan köpeği ve emin ağayı öldüttürür. ikisinede mezar açtırıp ağırlıklarınca altını cesetlerle birlikte mezara koyar.işte bu mezarları bulmak için önce değirmenin yakınına anakayaya köpeğin kasesi oyulmuş olup köpeğin mezarı bu kase nin altındadır. emin ağanın mezarıda adı geçen ahlatı 7 adım kuzey doğusundadır.

1 yorum:

  1. https://3.bp.blogspot.com/-FLwyfyfFX0w/WAJ4NunKV_I/AAAAAAAABCc/FT6lL7Yp7t0xmEjVo-lKBGMGlFExiKMagCEw/s1600/papir4564yus.jpg

    YanıtlaSil