Çarşamba, Şubat 09, 2011

HER TÜRLÜ DİLEK VE HACET İÇİN DERLENMİŞ DUA VE ZİKİRLER

DUA-CİN--BÜYÜ-TILSIM-SİHİR-NAZAR-MUSKA-YILDIZNAME-HALÜSÜNASYON-DUA NEDİR-TILSIM NEDİR-TILSIM ÇEŞİTLERİ-BÜYÜ NEDİR-BÜYÜ ÇEŞİTLERİ-SİHİR NEDİR-SİHİR ÇEŞİTLERİ-BATIL İNANIŞLAR-CİN MUSALLATI NEDİR-DİNİMİZ İSLAM-ŞİFALI BİTKİLER-SAĞLIKLI YAŞAM-ASTROLOJİ-GİZEMLİ İLİMLER-İSLAMDA BÜYÜ-DEFİNE-DEFİNECİLİK-DEFİNEDE BÜYÜ VE TILSIM-CİNLER VE GİZEMLER HAKKINDA BİLGİLENDİRME SİTESİ...

Her Murad için
Her muradın halli içi NASR suresini 1000 defa okuyunuz.
Her Murad içinNHer turlu hacet ve derde deva icin gunde 4356 defa "Ya Allah" demek sifadir. ( Niyet ne ise Amel'de odur.)

Her Murad için
kardeşlerim hepimizin farklı farklı sorunları var sizler için dualar buldum Allah herkesin işini rast getirsin gönüllerindeki muradını versin inşallah
Cennet-ül Esma Duaları''Allah'ın isimleriyle (korunma) kalkanları'' manasına gelen cennetül esma duaları İmam Gazali Hazretleri tariki ile Hazretleri Ali Efendimize dayanmakta ve pek çok dua kitaplarında yer almaktadır.bu duaları Nakşibendi meşâyıhı da tavsiye buyurmaktadır.dikkatlice ve usulüne göre yanlışsız okunursa neticeleri elde edilir.bu dualar sabah ve akşam besmele ile 19 defa okunursa aşağıdaki istekler biiznillah yerine gelir.
ALLAH'IN (C.C.) Cemalini Görmek İsteyenler:Bismillâhir-rrahmânir-rahıym.ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün anetil vücüühü lilhayyil kayyuum.
Kalbin Nurla ve Tevhidle Dolmasını İsteyenler Duaya Devam Ederler:
Bismillâhir-rahmânir-rahıym.ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün lâ ilâhe illâ hüve yuhyi ve yümiyt.
Dualarının Kabul Olmasını İsteyenler Şu Duaya Devam Ederler:
Bismillâhir-rahmânir-rahıym.ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün üd uunii estecib leküm.
Sözümü Geçmek,Dileği Makbul Olmak İsteyenler Şu Duaya Devam Ederler:Bismillâhir-rahmânir-rahıym.ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün inellâhe kâne semiy'an aliymâ.
İlim,Hikmet ve Mağfiret İsteyenler Şu Duaya Devam Ederler:
Bismillâhir-rahmânir-rahıym.ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün vallahü aliymün bi zâtissuduur.
Fetih,Nusret ve Düşmana Galip Gelmek İsteyenler Şu Duaya Devam Ederler:Bismillâhir-rahmânir-rahıym.ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün innâ fetahnâ leke fethan mübiynâ.
Düşmana Galebe ve Bağlı İşleri Açmak İsteyenler Şu Duaya Devam Ederler:
Bismillâhir-rahmânir-rahıym.ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün ve yensurakellahü nasran aziyza.
Katı Gönülleri Yumuşatmak İsteyenler Şu Duaya Devam Ederler:Bismillâhir-rahmânir-rahıym.ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün ve innellâhe biküm le rauufürrahıym.
Bir Şiddet ve Sıjıntıya Maruz Kalan ve Güç İşlerin Kolaylaşmasını İsteyenler Şu Duaya Devam Ederler:
Bismillâhir-rahmânir-rahıym.ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün ve yec'alüllahü ba'de usrin yüsraa.
Zalim Düşmanından ve Zalimin Zulmünden Kurtulmak İsteyenler Şu Duaya Devam Ederler:
Bismillâhir-rahmânir-rahıym.ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün necciniiminel kavmiz-zaalimiyn.
Yine Zalim Düşmana Galip Gelmek İsteyenler Şu Duaya Devam Ederler:
Bismillâhir-rahmânir-rahıym.ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün inne hızbellâhi hümül gaalibuun.
Düşmanlarını Kahretmek İsteyenler Şu Duaya Devam Ederler:Bismillâhir-rahmânir-rahıym.ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün inna erselnaa aleyhim haasıbâ.
Düşmanların Hilelerinden Kurtulmak İsteyenler Şu Duaya Devam Ederler:
Bismillâhir-rahmânir-rahıym.ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün hasbünallâhü ve ni'mel vekiyl.
Geniş Rızık İsteyenler Şu Duaya Devam Ederler:Bismillâhir-rahmânir-rahıym.ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün ve terzüku men teşaaaü bigayri hısaab.
Oğul veya Kız İsteyenler Şu Duaya Devam Ederler:Bismillâhir-rahmânir-rahıym.ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün heb lii min ledünke veliyyen yerisünii.
Devlet ve İzzet İsteyenler Şu Duaya Devam Ederler:Bismillâhir-rahmânir-rahıym.ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün tüızzü men teşaaaü ve tüzillü men teşaaaü.
Nimet ve Devlet İsteyenler Şu Duaya Devam Ederler:Bismillâhir-rahmânir-rahıym.ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün feteaalellahül melikül hakkul mübiyn.
Sekin et ve Vakar İsteyenler Şu Duaya Devam Ederler:
Bismillâhir-rahmânir-rahıym.ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün fe enzelellahü sekiynetehüü aleyhi.
Keder ve Üzüntüyü Gidermek İsteyenler Şu Duaya Devam Ederler:
Bismillâhir-rahmânir-rahıym.ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün lâ yahzünühümül feze'ul ekber.
Ferahlık ve Kaşbin Rahatlamasını İsteyenler:Bismillâhir-rahmânir-rahıym.ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün yürzekuune ferihıyne bimaa âtâhüm.
Üzüntüyü Gidermek İsteyenler Şu Duaya Devam Ederler:Bismillâhir-rahmânir-rahıym.ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün ve ene âlâ zehâbin bihii le kaadiruun

Hamd Alemlerin Rabbi Olan Allah'a. Salavatı Selam Peygamberımız s.a.v'e Aline,Ashabina,Zevcelerine ve Zurriyetine ve tüm ümmeti Muhammed'e olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder