Çarşamba, Şubat 09, 2011

TÜMÜLÜS NASIL AÇILIR?

DUA-CİN--BÜYÜ-TILSIM-SİHİR-NAZAR-MUSKA-YILDIZNAME-HALÜSÜNASYON-DUA NEDİR-TILSIM NEDİR-TILSIM ÇEŞİTLERİ-BÜYÜ NEDİR-BÜYÜ ÇEŞİTLERİ-SİHİR NEDİR-SİHİR ÇEŞİTLERİ-BATIL İNANIŞLAR-CİN MUSALLATI NEDİR-DİNİMİZ İSLAM-ŞİFALI BİTKİLER-SAĞLIKLI YAŞAM-ASTROLOJİ-GİZEMLİ İLİMLER-İSLAMDA BÜYÜ-DEFİNE-DEFİNECİLİK-DEFİNEDE BÜYÜ VE TILSIM-CİNLER VE GİZEMLER HAKKINDA BİLGİLENDİRME SİTESİ...



Tümülüs Yapılarda Kazı Sistemi :
Tümlüs yapılara bilimsel olarak 2 sistem kullanılmaktadır.

1- Çeyrek dilim sistemi. Bu sistem küçük boy Tümülüslerde uygulanır. tümülüs 4 eşit dilime bölünerek güney-batı cephesindeki dilim alınırak temizlenir.

2- Tünel açma sistemi. Bu sistem büyük boy Tümülüslere uygulanır batı yönünde başlanır. dikkat edilmesi gereken şey merkeze doğru giderken yön kaybetmemek. Önce dar , merkeze yaklaşıldığından genişletilmesi gerekir

Üçüncü bir sistemi de biz ilave ediyoruz ve bu sistemin isminde Osmanlı Dalışı ismini koyuyoruz.

3- Osmanlı Biçimi . Bu sitem küçük boy Tümülüslerde batı-doğu eksenine derin yarma, büyük boy Tümülüslerde ise yine çeyrek dilime yakın güney-batı cephesini kucaklayan geniş yarma .
Tümülüs yapılarda kepçe gibi kazıcı makineleri kullanmak bir katliamdır. bundan sakınınız .

Dikkat ! Tümülüs yapılar birinci derecede sit alanıdır. yasal olmayan kazılara başvurmak yasalarımız gereği suçtur sitemizdeki bilgiler sadece paylaşım, bilgi ve tanıtım amaçlıdır. Sitemiz, kaçak kazılardan oluşacak suçlardan mesul değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder