Cuma, Mayıs 27, 2011

definede tuzak çeşitleri

definede tuzak çeşitleri

çeşitli tuzaklar:Ölüm tuzağı yorumlaması ile ilgili bir konu daha; asla bulunmuş tuzaklar ile ilgili bilgiyi saklamamalıyız ve tüm ayrıntıları ile onları diğer arkadaşlar ile paylaşmalıyız. Gerçek yorumlar ile tuzakların ayrıntılarının aktarılması önemlidir. Onların nasıl yapıldığı ve nasıl bertaraf edileceği konusunda tüm arkadaşları haberdar etmeliyiz.
2001 ocak-şubat Bir Altın Arayıcıları Magazininde Meksika da bulunmuş 300 yıllık ve hala aktif olan bir Ölüm Tuzağının fotoğrafı yayınlanmıştı. Konuya devam ettiğiniz de yayınlanmış bu tuzağın kontrüksiyonuna benzer bazı tuzak sekillerini ve bu tuzakların nasıl çalıştığını göreceksiniz.

Birinci şekil ölüm tuzağı bulunan tünelin önden görünüşüdür. Bu tür tünel girişlerinde daha önce bahsettiğim yukarıyı gösteren semboller olabilir. Genelde tuzak doğrudan kapıya bağlıdır ve kapı kırıldığında yandaki kilit görevi gören bağlantılar yerinden çıkar, ve bu tünele ait ikinci şekilden de daha iyi anlaşılacağı gibi üstteki kaya ve hemen peşinden yığılı kum tünel girişini ve üzerinizi kapatır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder