Pazartesi, Haziran 27, 2011

Astoroloji Semboller Ve Anlamları!

Burcunuzun hangi elemente ait olduğunu biliyor musunuz? Ateş, su, hava, toprak. Hangisinin özelliklerini gösteriyorsunuz? Peki ya değişken, sabit, öncü burç guruplarından hangisinde sizin burcunuz yer alıyor? Erkek ve dişi burç olur mu? Okuyun
Maxicep.com - Astoroloji Semboller Ve Anlamları!
1-4 ELEMENT VE BURÇLAR

ATEŞ BURÇLARI
Koç, Aslan, Yay



Bu elementte bulunan burçlar sıcak kanlı, güçlü olur. Fark edilir, çevrelerine ışık saçar, aydınlatırlar. Aynı zamanda yıkıcı ve agresif olabilirler. Ateş ısıtır, aydınlatır ama yakıp kül de edebilir.

TOPRAK BURÇLARI

Boğa, Başak, Oğlak




4 Element içinde en dayanıklı olanıdır. Metodik bir zekaya sahip olup, gerçekçidirler. Değişime açık olmadıkları için monotonluğa girebilirler. Uzun vadeli hedefleri severler. Bir doğum haritasında Toprak elementi eksik olursa kişinin ayakları yere basmaz, gerçekleri görmekte zorlanır.


HAVA BURÇLARI

İkizler, Terazi, Kova



Çabuk iletişim kurmak ve bulundukları çevreye uyum sağlamak bu element burçlarına ait özelliklerdir. Bir doğum haritasında fazla hava kişiliğin zayıflamasına şekilden şekile girmesine neden olur. Havanın bulunmaması ise kişiyi ağırlaştırır. Zekaları yüzeysellik boyutlarına ulaşabilir.


SU BURÇLARI

Yengeç, Akrep, Balık


Su bulunduğu kabın şeklini alır. Aynı zamanda görüntüleri yansıtır. Bu grup burçları, bulundukları ortama hassas olurlar. Duyguları ile hareket ederler. Fazla su, aşırı duyarlılık verirken azlığı katılık ve duygusuzluk verir.

2- A) POZİTİF (ERKEK) BURÇLAR

Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova

Bu gruba dahil olan burçlar dışa dönük ve dinamik olurlar. Aktif ve yönlendiricidirler. Bunun aşırı otoriteye dönüşmesini engellemek gerekir. Geleceklerini kendileri tayin etmeyi severler.

B) NEGATİF (DİŞİ) BURÇLAR

Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık

Pasif ve iç dünyalarına dönük olurlar. Dünyevi işlerden çok iç dünyalarında gezinirler. Duyarlılıkları ve derin düşünceleri temel konuları çözümleyebilirler.

3- A)ÖNCÜ BURÇLAR

Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak

Yöneticidirler. Geniş bir kitleyi yönlendirebilirler. İnatçı ve kararlı olurlar.

B) SABİT BURÇLAR

Boğa, Aslan, Akrep, Kova

Kolay değişemezler. Akıllarına koyduklarını mutlaka yaparlar. Hedeflerine ulaşmak için her yolu denerler.

C) DEĞİŞKEN BURÇLAR

İkizler, Başak, Yay, Balık

Çabuk sıkılırlar. Hedeflerini şaşırabilirler. Her konuda sabırsızdırlar. Değişimlere açık olurlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder