Pazartesi, Ocak 24, 2011

Büyü Nasıl Yapılır

Sitemizi takip eden dostlarımız büyünün temel de bir enerji transferi olduğunu daha önceleri dile getirdiğimizi bilirler. Şimdi bu transferin nasıl yapıldığı ya da yapılırken nelerden yardım alındığından söz edeceğiz.
Evet, günlük yaşamda büyü lafı sık sık geçer. Kimileri inanılmaz bir şeymiş gibi söz ederken kimileri adının anıldığı yerde dahi duramayacak kadar tedirgin olurlar. Bu derece endişe ettiğimiz büyü aslında bazı karanlık usullere başvurarak kişinin iradesini elinden almak demektir. Bu usuller bazen giz perdesi altında uygulanırken bazen de basit bir telkin metodu bile işe yarayabilir.
Büyü reçete ve bazı gizil formülasyonlara dayanan şekil, karakter, rakam ya da meta ile somut dayanağı oluşturulan karanlık bir uygulama olarak nitelenebilir.
Bu uygulamaların hala giz altında tutulduğu, hala büyük bir karanlığın arkasında gerçekleştirildiğini söyleyebiliriz. Fakat büyü yapabilmek için bazı temel kriterlerin varlığı da bilinmektedir.
Kişinin kendisini, özünü, varlığını, fizik âlemdeki somut gerçekliğini ifade edebilecek bir nevi DNA. sını tespit edecek saç, tırnak, kıl ya da tükürük yâda gözyaşı hatta kan: bir büyücünün ihtiyaç duyacağı olmazsa olmazların başında gelir.
Büyücü, kendisinden istenen şeyi yapabilmek için her şeyden önce asli unsura ait bu nüve ve numunelere ulaşmak zorundadır, aksi takdirde yapacaklarının sınır belli, yaratacağı etki zayıf olacaktır.
Bu asli unsurlardan sonra: bazı az bulunur tütsüler, kimi hayvan organları yâda kanları bazı az bulunabilecek taş ve ağaç kabukları bir büyücünün dilediği terkibi yapabilmesi için gereken yardımcı unsurlar olacaktır.
Tabi kaçık bir simyacıyı çağrıştıran bu argümanların yanı sıra en tehlikeli ve sarsıcı olan kural: kutsal kitabimiz Kuran ayetleri, hatta bir bütün olarak Kuran’ı kerim üzerine işlenen suç ve hakaretlerden de söz etmeliyiz. Maalesef ters yüz edilen kuran ayetleri, Kuran’a hakaret gibi korkunç davranışlar: kendisini karanlığa teslim etmiş aşağılık büyücülerin uygulamalarını tamamlayan kuşatıcı ve yönlendirici ritüeller olurlar.
Allah bütün masumları bu şer kapısı ve onun aşağılık uşaklarından korusun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder