Pazartesi, Ocak 24, 2011

Büyü ve Tedavi

Herhangi bir hastalıktan dolayı herhangi bir dr.a gittiğinizde size önce sizinle ilgili sorular sorulur. Mesela yasınız, daha önce herhangi bir operasyon geçirip geçirmediğiniz ya da kronik bir rahatsızlığınız hatta herhangi bir şeye alerjiniz var mı gibi.
Büyü tedavisinin bundan farklı olarak yani geçmişte yasadığınız travma ya da sorunları bilmek dışında bir de yasadığınız yasam ve karakterinizle de alakası vardır.
Büyü söz konusu olduğunda her aşamada ilk adım yine tespittir. Burada tespitten kastımız terkibidir. Neden nasıl bir nedenle gerçekleştirildiği belirlendikten sonra: sizde nasıl bir reaksiyona neden olduğu incelenir. Bu inceleme sonucunda da nasıl bir tedavi yolunu seçileceği bulunur, tedavi sureci planlanır.
Farklı karakterlerin yapıp uyguladığı ve maruz kaldığı büyüler nedenleri aynı olsa bile farklı tedavi seçeneklerini dayatacaklardır.
Bu manda tam olarak güven ve teslimiyet, size sunulacak reçetelere tam bağlılık esastır.
Son olarak büyüden kurtulmak istemenin: ama gerçekten istemenin şart olduğu gerçeğini vurgulamak istiyorum. Tesiri altında kalınan büyüden hareketle içselleştirilmiş bazı durumlar söz konusu olduğunda unutulmamalıdır ki büyünün tedavisi yine hastası tarafından sekteye uğratılmış olur. Tam teslimiyet ve hassas uygulama olmazsa olmazlardan birisi olagelmiştir.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder