Pazartesi, Ocak 24, 2011

Yerinde Büyü İmha Etmek

Büyü somut bir gerçeklik olarak elle tutulabilen bir varlık olmadığı gibi varlığını büyücünün somut çalışmaları terkiplerine borçludur.. yani bir buyu söz konusu olduğunda o büyünün bir de somut dayanağıda olmalıdır..
Muska benzeri özellikle ıssız yerlere toprağa gizlenmiş ya da denize atılmış akarsuya bırakılması büyüler olduğu gibi, yaptıranın üzerinde taşıdığı büyülerde mevcuttur..
Buyunun yaptım oldu ile ortadan kaldırıldığın söylemek daha önce de sözünü ettiğimiz şarlatanların yalanlarından başka bir şey değildir..
Bizim yöntemimiz. Tam olarak ve sizin gözleriniz önünde büyüyü dünyanın neresinde nasıl saklanmış olursa olsun, bulunduğu yerden getirmek onünüze sermekle baslamakta, korunmaya dayalı calışmalarla da sürmektedir.. 
Zaten mühim olan hadise de burada düğümlenmektedir. Büyünün tespit etmek etkilerini azaltmak ilim sahibi her medyumun yapabileceği bir iştir, ancak onu elde etmek elde edemiyorsa da ortadan kaldırılan etkisinin yinelenmesini sağlamak ancak aktif bir medyumun yapabileceği hem zor hem de tehlikeli bir operasyondur..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder