Pazartesi, Ocak 24, 2011

Büyüden Korunma Yolları

Büyü, aurik bedenimizin dengesini bozarak; gücünü, terkibi ve somut dayanağından alır. Bu manada büyüden korunmak adına yapılması gerekenler. Teşhis, terkibin keşfi ve tedavisinin tespitidir.
Büyü; yapılan (hasta), yaptıran (sebebi-ilk neden) ve uygulamayı gerçekleştiren (büyücü) karakterlere göre farklılık arz eder.
Bu nedenle her büyüden korunma metotları farklı olacaktır. Burada örnek uygulamalar vererek sizlerin kafasını büsbütün karıştırmak istemiyoruz. Zaten web. de yer alan birçok medyum sıfatlı zat bunu yeterince yapmaktadır. Biz burada inancın temsil ettiği bir temel argümana insanların her şeyden önce yüce yaratana sarılmakla ise başlamaları gerektiğini vurgulamak istiyoruz.
Ancak bu literatürde de rastlayabileceğiniz onlarca dua, zikir örneğini tavsiye etmek anlamına gelmemelidir. Uygulanmış, başarılı sonuçlarda ortaya koymuş bu uygulamalar unutulmamalıdır kişiye ve duruma göre kurgulanıp uygulanmışlardır.
Buradan hareketle her büyü için özel bir uygulama, daha da özel bir korunma yöntemi ortaya konulması gerektiğini söyleyebiliriz. Bu manada bu çalışmalara destek olarak bireyin Muavizeteyn (Nas-Felak sureleri) ile başlayan Ayetel Kürsi ile devam eden kimi ritüelleri hastanın mutlaka uygulaması gerektiğini söylemeye gerek var mı bilmiyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder