Perşembe, Ocak 06, 2011

İŞ BULMA VE RIZIK İÇİN DUALAR

HACET NAMAZI
Bu namaz kerahat vakti dışında her vakit kılınır.

Hacet namazı iki rekat ALLAH c.c. rızası için namaza niyet ediyorsunuz subhaneke fatiha ve 11 ihlas okuyorsunuz ikinci rekatıda aynı sureleri okuyup tehıyyat ve selavatları okuyup selam veriyorsunuz sonra 11 fatiha ve 11 tefriciye okuyup peygamber efendimiz ve ehlibeytine ashabına cümle peygemberlere alim ve ulemaya şehid ve şühedaya kendi ruhuna anne baba ve aile büyüklerine akraba ve müminlere bağışlıyorsun sonra tekbir alıp secdeye gidiyorsun secdede rabbimde nasıl bir iş istiyorsan belirtiyorsun amin deyip kalkıyor ve ellerini açıp tekrar dileğin için dua edip bitiriyorsun ALLAH c.c. kabul etsin amin amin amin...

Öncelikle Allah İçin 2 Rekat Namaz Kılarsınız. Selam Verdikten Sonra Kimseyle konuşmadan. Besmele Çekersiniz Besmelenin Her Harfi İçin (Yani 19 Defa) Aşağıdaki Ayeti Okursunuz.
Eş-ŞURA 19. AYET

اللَّهُ لَطِيفٌ بِعِبَادِهِ يَرْزُقُ مَن يَشَاء وَهُوَ الْقَوِيُّ العَزِيزُ
Allâhu ladîfum bi ibâdihî yerzugu mey yeşâu, ve huvel gavîyyul azîz.
Allah, kullarına Lâtif'tir (lütufkâr). Dilediği kimseyi rızıklandırır. Ve O, Kaviyy'dir (kuvvetli), Azîz'dir (yüce ve şerefli).


Okurken Niyetiniz Allah'tan zenginlik olsun..


Günde Bir Defa Yapmanız Yeterli.. Tavsiyem Sabah Ezandan 15 Dk Önce.. Ama Gün İçersinde Müsait Her Vakitte Olur. Güneş Tam Tepedeyken Batarken Yada Doğarken Hariç..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder