Pazartesi, Ocak 24, 2011

Büyünün Etki Süresi

Türü ve uygulamayı yapan büyücünün yeteneklerine göre büyünün etki süresi farklılık gösterecektir. Fakat daha mühim hadise: insanın aurik bedeninin yine ilahi kudretin bir nimeti olarak kendi kendini tamir edebilme, tıpkı kırılan bir kemik ya da yarılan bir deri gibi kendi kendini onarabilme yeteneğine sahip olmasıdır. Bu nedenle herhangi bir büyünün ya da en çetin büyülerin dahi 90 gün sonunda etkilerini yitirebileceklerini söyleyebiliriz.
Fakat gerçek ya da işinin ehli büyücüler bu temel faktörün farkındadırlar ve büyünün enerjisini ya yineler ya da yineleyebilecek nitelikteki varlıkları görevlendirirler.
Yinelenen büyünün etkisi gücüyle orantılı olarak da artacaktır: Çünkü ilk yapıldığında aurik bedende yaptığı negatif etki yinelendiğinde artacak; bir kez daha yinelendiğinde katlanarak büyüyecek yaşamımızı, yasadığımız huzur iklimini alt üst edecektir.
Bu manada ilk kez saldırılan aurik beden maksimum 90 gün içinde kendi kendini yenilerken ikinci üçüncü ataklardan sonra bu yenileme niteliği kaybolmasa dahi, neredeyse yok denecek düzeye inecektir.
Bu nedenle tavsiyemiz şudur ki: ilk atağı yaşamış olduğunuz tespit edilirse mutlaka ama mutlaka profesyonel bir desteğe başvurun. Bu konuda en ufak bir çekince yasamayın ve aurik bedeninizi dış uyaranlara, negatif enerjilere karsı güçlendirecek çalışmaları en kısa surede başlatmış olun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder