Pazartesi, Mayıs 16, 2011

define işaretleri delikli taş-perforated stone marks define

place here to learn-treasure place here to learn-treasure-defıne defıne defıne defıne sıgnal sıgns-solutıons-map-defıne path defıne-detector-cın-magıc-defıne search bars made-metals-charm-bury-bandit-defıne of documents-mound-tumulus-bandits- mystery of money-jewellery-defıne-archaeology-hıstory museums-ıslamıc-defıne natural stone-sculpture-news-mythology-antıque-archaeology-ancıent cıtıes-regıons-ancıent trade routes-horasan-ebced-sıgnal solutıons-defıne search-roman-byzantıne maps-green coıns only defıne to learn
define işaretleri delikli taş


Resimde görülen delikli taş bir çeşit define işaretidir. Define arayan kişi bu tür bir işaret görünce hemen orada define var anlamına da gelmez tabiki bu işaretin yanında birkaç işaret daha gerekmektedir , Bunları anlamak için belli bir kriterleri bilmek gerekir.
Güzel bir nişane olup rahat bulunabilecek bir gömüdür.Bakmak anlamına gelir. Bak bul demek istiyor.Kendisinden sonra mutlaka bir yada 2 işaret daha bulunması gerekir. Gözünü deliğin büyük olan yani geniş olan tarafında bak. Türbinden bakıyormuşsun gibi bir durumdur.gözünün gördüğü alanı iyice incele işaretli bir kaya, çukurlaşmış bir yer yada tümsek gibi bir yer bulmaya çalış. bulacağın herhangi bir nişane definenin saklandığı noktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder