Salı, Mayıs 10, 2011

üçgen işareti

 

 



üçgen işareti:
1-Üçgen işareti malın kapalı bir mekanda olguğunu anlatır. Zor bir gömüdür. Eğer üçgenin dar olan bir açısı varsa onun istikametinde araştırma yapılır. Değilse çevrede farklı yapılar aranmalı veya yardımcı işaretlere başvurulmalıdır..


2-küçük üçgenlerin bulunduğu kayada üçgenin 50 cm çapı çok iyi incelenir horasanlı bölge varmı bakılır var ise orda hediyesi mevcuttur.bu çözülmüş bir işarettir.

3-üçgen işareti geçmiş uygarlıklarda üçgenin kendiside giriş kapısı olarak kullanılmıştır.aşagıdaki resimde bunun örneği mevcuttur.








4-aşağıdaki resimdeki üçgen 2 şekilde incelenmelidir.

a-)üçgenin içine su doldurulur.kanaldan giden suyun toprak ile birleştiği yerde üçgenin derinliği kadar aşağıda lahit veya oda bulunması mümkündür.

b-)Bir üçgen mevcut bu üçgende kanal var kanal boyu ölçülür ölçülen her cm 1 adıma çevrilerek kanal istikametine gidilir.üçgenin derinliği kadar çıkan cm yine 1 adım olarak aşağıda kapalı bir oda veya lahit bulunması mümkündür.



Üçgen bir giriş açılmış örneği;





Aşağıdaki resim üçgen ve ortasında küçük bir oyma üçgenin sivri ucunun gösterdiği tarafta 20 adım mesafede ufak taş yığma altında tek mezar çözülmüş işarettir.





aşağıdaki resimde ise üçgenin 50 cm yanında horasanla kapatılmış hediyesi bulunarak alınmıştır.





Üçgen işaretine çözülmüş bir örnek:





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder