Cumartesi, Mayıs 07, 2011

Bir Yerde Define Olup Olmadığını Anlamak İçin Okunacak Dua

Bir Yerde Define Olup Olmadığını Anlamak İçin Okunacak Dua

HOROZ VE HARDALLA DEFİNE BULMA YÖNTEMİ



                            HOROZ VE HARDAL İLE DEFİNE BULMA horozla define bulmak için
Yeri belli olmayan bir definenin yerini tespit etmek için aþa İda yazılı ayet-i kerimeleri temiz bir ka İda yazıp baliğ olmadık bakire bir kızın elbisesinden bir parçaya sarıp çatal ibikli bir horozun kanadına iplikle bağlayarak bir Pazar günü Güneş tam zevalde iken definenin melhuz olduğu bir yere bırakılırsa horoz definenin üzerine gidip ayakları ile kazmaya ve gagası ile definenin üzerini eşmeye başlar. Bu ameliyle defineden BAŞKA sihir ve benzeri şeyleri de bulup çıkarmakta kullanılır.
وَإِنَّهُ لَتَنزِيلُ رَبِّ الْعَالَمِينَ. نَزَلَ بِهِ الرُّوحُ الْأَمِينُ. عَلَى قَلْبِكَ لِتَكُونَ مِنَ الْمُنذِرِينَ. بِلِسَانٍ عَرَبِيٍّ مُّبِينٍ. وَإِنَّهُ لَفِي زُبُرِ الْأَوَّلِينَ. أَوَلَمْ يَكُن لَّهُمْ آيَةً أَن يَعْلَمَهُ عُلَمَاء بَنِي إِسْرَائِيلَ. وَلَوْ نَزَّلْنَاهُ عَلَى بَعْضِ الْأَعْجَمِينَ. فَقَرَأَهُ عَلَيْهِم مَّا كَانُوا بِهِ مُؤْمِنِينَ.
Ve innehü letenzilü rabbil alemine. Nezele bihir ruhul eminü. Ala kalbike litekune minel münzerine. BİR lisani arabiyyin mübinin. Ve innehu le fi zübaril evveline. Eve lem yekun ayeten en yalemehu ulemau beni israile. Velev nezzelnahü ala ba’zil a’cemine fe kara hu aleyhim ma kanu bihi mü’minine. ….
define yeri bulmak için
Bir avuç hardal alınır üzerine 100 kere aþa İda yazılı ayet-i kerime okunur.
وَعِندَهُ مَفَاتِحُ الْغَيْبِ لاَ يَعْلَمُهَا إِلاَّ هُوَ وَيَعْلَمُ مَا فِي الْبَرِّ وَالْبَحْرِ وَمَا تَسْقُطُ مِن وَرَقَةٍ إِلاَّ يَعْلَمُهَا وَلاَ حَبَّةٍ فِي ظُلُمَاتِ الأَرْضِ وَلاَ رَطْبٍ وَلاَ يَابِسٍ إِلاَّ فِي كِتَابٍ مُّبِينٍ
Ve indehu mefatihül gaybi la ya’lemuha illa huu, ve ya’lemu ma fil berri vel bahri ve ma teskutu min verekatin illa ya’lemuha vela habbetin fi zulumatil ardi ve la ratbin ve la yabisin illa fi kitabin mübin
Her ayetin sonundaki (mübin) kelime si 102 defa tekrar edilir. Okuma tamamlandİktan sonra hardallar define umulan yere serpilir. Ertesi sabah hardallar nerede toplanm þ ise orasİ kazİlİr….
Kaynak: Gizli İlimler, 8ci cilt sayfa 137……….. sayfa 144

Bir Yerde Define Olduğundan Şüpheleniyorsanız Yapacaklarınız Şunlar;

Şüpheli Yerde 1 Defa Euzu Besmele Çektikten Sonra 7 Defa Ayetel Kürsü Okuyun. Her Okuduğunuz da O Bölgenin Sağına Soluna Her Yerine Okuyun Çember İçine vs Alın. Bu O Bölgedeki Eğer Tılsım, Cin, vs Varsa Ayetel Kürsünün Koruma Azamati Geçene Kadar Orada Size Hiç Bir Cin Zarar Veremez. Sonra Kuran'ı Kerimde Vakia Suresi Vardır Bu Sureyi Orada Kıbleye Karşı 10 Defa Okuyun Okuduktan Sonra Hiç Konuşmadan Fatiha Suresini de Okuyun. Sonra İçinizden Allah'ım Hakkımda Hayırlısı Ne İse Onur Ver Eğer Burada Define Varsa Bana Bir İşaret Gönder diye Gizlice Dua Edin. Eğer Orada Define Varsa Kesinlikle ve Kesinlikle Size Bir İşaret Belirecektir. Mesela İçinizde Burada Define Var Diye Bir Ses Duyabilirsiniz yada Yok diye. Gönlünüz Size Yol Verecek O Hususda...

DUA İLE DEFİNE BULMA YÖNTEMİ


Bir Yerde Define olup Olmadığını ve yerini tayin etmek için

Gündüzden rizaen lillah oruç tutulur.İftarda canlı ve canlıdsan çıkan bir şey yememek lazımdır.Yatsı namazından sonra bir avuç hardal üzerine 101 kere Ve ındehu mefatihul ğaybi la ya'lemüha illa hüve ve ya'lemü ma fil berri vel bahri ve ma teskutu min verakatin illa ya'lemüha ve la habbetin fi zulümatil erdı ve la ratbin ve la yabisin illa fi kitabin mübin.)

Ayet-i kerimesi okunur. ve her "mübin" (102) kere tekrarlanır. okuma esnasında hardallar avuçta tutulur ve okunan ayet-i kerimeler hardallara üflenir.okuma tamam olduktan sonra hardallar oraya serpilir.Ertesi sabaha kadar oraya kimse girmez.Sabahleyin hardallar orada medfun bir şey varsa üzerinde toplanmış olur,yoksa atıldığı gibi kalırlar.

Bir Definenin Rüyada Yerini Görmek İçin

define, dua

Kaynaklar

[1] Havas Gizli İlimler Hazinesi, cilt 1, sayfa 235-236.


Bir Figüranın Gömü Olup Olmadığı Nasıl Anlaşılır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder