Cuma, Kasım 18, 2011

cin çağırma teknikleri

3 Müslüman Cin Çağırma Yöntemi

Havas_dua ve tılsımlar adlı kitaptan alıntıdır:
Mümin cinlerden birisini davet edip onunla görüşmek için temiz ve karanlık bir mahalde iki diz üzerine oturarak üç defa Eûzü billâhi mineş şeytânir racîm dersin, sonra yedi kez Lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm dersin, sonra mümin cinlere seslenerek: Ey Allah ve resûlünün emir ve yasaklarına itaat eden mümin cinler! Hanginiz bana hayır üzerine yardım ederseniz Allah da ona yardım etsin, der ve bunu da üç kez tekrar eder, sonra ayağa kalkıp kıbleye müteveccihen durarak yedi kez cin suresini (yani Kul ûhiye'yi) okur, sonra sağ tarafa dönerek:
"Ahsenellahü ilâ men ahsene ileyye min ervâhil mü'minîn" der sol tarafına dönerek üç kez: "ye saf dîş" sonra "Bikatlamediyş" söyler sonra da bir kez şöyle dersin:
"Tezdâdu bihâ sirran ve alâ sirriküm. Esselâmü aleyküm eyyühel ervâhut tâhireti min cânnil mü'minîn."
Bu esnada müslüman cinlerden birisinin sana ESSELÂMU ALEYKÜM dediğini işitirsin. ALEYKÜM SELÂM diye ona karşılık verdikten sonra dilediğin şeyi sorup haber alabilirsin. Yalnız duanın şartı: Karanlık bir mahalde yalnız başına okumalısın. Elbisen,bedenin ve oturduğun mahal gayet temiz olmalı. Bu dua defalarca tecrübe edilmiştir. Sahihtir.

cin suresi:
Kul ûhıye ileyye ennehüstemea neferun minel cinni fekâlû innâ semi'nâ kur'ânen aceben * Yehdî iler ruşdi feâmennâ bihî velen nüşrike birabbina ehaden * Ve innehû teâlâ ceddü rabbinâ mettehaze sâhıbeten ve lâ veleden * Ve innehû kâne yekulü sefîhünâ alâllahi şetatan * Ve innâ zanennâ en len tekulel insü vel cinnü alâllahi keziben * Ve ennehû kâne ricâlün minel insi yeûzûne biricâlin minel cinni fezâdûhüm rahekan * Ve ennehüm zannû kemâ zanentüm en len yeb'asellahü ehaden * Ve ennâ lemesnes semâe fevecednâhâ müliet harasen şediyden ve şühüben * Ve ennâ künnâ nak'udü minhâ makaide lissem'ı femen yestemiıl âne yecid lehü şihâben rasaden

Eğer çağırıdğınız cin geri göitmiyorsa onları cinleri geldiğe yere geri yollama. İşte davet edilen cinleri geri yollama. (havas_dualar ve tılsımlar kitabından.)
----------------------------
cinleri dağıtmak için okunması gereken azimet şudur:
"Bismillahirrahmanirrahim. İnsarifû ilâ mekâniküm bârakellahü minküm ve aleyküm yâ ervâhıl ulviyetti ves süfliyyeti insarifû ilâ mevâtıniküm ve cealnâ min beyni eydiyhim sedden feağşeynâhüm fehüm lâ yübsırûn, bârakellahü minküm ve aleyküm"
Üç defa okunursa davet edilen cinler geldikleri yere geri dönerler.



NOT: Arkadaşlar Öncelikle Söyleyim Sorumluluk Felan Almam Ona Göre Amaç Paylaşmak Sadece Sitedeki Tüm Cin Çağırma Konularını Okudum O Yöntemlerle Cin Değil Eti Cin Bile Gelmez.

NOT 2: Cin Çağıran Kişinin Kesinlikle İlmihal Sahibi Birisi Olması Lazım Öyle Müslümanım Diyen Herkes Getiremez Ona Göre. Sonra Niye Olmadı Niye Yapamadım vs Demeyin. Bir Kerede Olmazsa 5-6 Defa Deneyin Vazgeçmeyin.... Benim Bildiğim Bir Çok Cin Çağırma Yolu Var Hepsiylede Geliyor. Hepsini Açıklayacağım İnşAllah...

-------- MÜSLÜMAN CİN ÇAĞIRMA YÖNTEMİ --------

Perşembe Günü Akşam Namazı ile Yatsı Namazı Arasında Gusl Abbesti Alıp Evde Bir Odaya Kapanın. Sonra 1 Defa CİN Suresini Okuyun. Okurken Sakin Olun ve Kalbinizden Cinin Yanınızda Olduğunu Düşünün Tamamen Konsantre Olun. Okuma İşlemi Bitince Hiç Konuşmadan Uykuya Dalın. Sağ Tarafınıza Yatın ve Devamlı İçinizden "Allah'a ve Resuluna İnanan Müslüman Bir Cinle Görüşmek İstiyorum" Deyin. Sonra Rahman Suresinin 15. Ayeti Olan " Ve hale kal canne min maricin min narin " Türkçe Anlamı : Can'ıda Yalın (Dumansız) Ateşten Yarattık. Ve Zariyat Suresinin 56. Ayeti Olan " Ve ma halaktul cinne vel inse illa li ya'budun " Türkçe Anlamı : İnsanları ve Cinleri Yalnızca Bana Kulluk Etsinler Diye Yarattım. Demektir. Bu 2 Ayeti Arka Arkaya 41 Defa Okuyun. Sonra Uyumaya Çalışın. Cuma Günü Öğlen Vakti ile İlkindi Arasında 57 Ayetel Kürsü Okuyun Sonra Yine Aynı Şekilde "Allah'a ve Resuluna İnanan Müslüman Bir Cinle Görüşmek İstiyorum" diye Dua Edin. Ama Kalbinizden Hiç Fesatlık Kötü Düşünce vs Geçirmeyin Sanki Cin Gelmiş Sizinle Birlikte Sizin Yanınızdaymış Gibi Hissedin. Cuma Akşamı Bir Kap Su Önünüze Alın Yine Aynı Şekilde 41 Defa O Ayetleri Arka Arkaya Okuyun Suya Üfleyin Sonra Cin Suresinin 1. Ayetinden 5. Ayetine Kadar Okuyup Suya Üfleyin. Sonra KALBEN Suya Odaklanın Bakın... Ve Yine "Allah'a ve Resuluna İnanan Müslüman Bir Cinle Görüşmek İstiyorum" deyin... İnşAllah Gelecektir Arkadaşlar.

Biraz Konuşalım Arkadaşlar. Cinler İki Çeşittir. Müslümanlar ve Kafirler Olmak üzere. Bu Cinlerin Bizim Aramızda Yaşadıklarına Yolculuk Ettiklerine AMMAR Denir. Müslümanlarına Mümin Cin, Şeytanlaşmışlarına İFRİT Denir.
Ben Cinlerle Görüşmüyorum Cine Güvenmem... Ben Yüzyıllar Önce Yaşamış Müslüman İnsanlarla Görüşüyorum. Onlara Rahmani Denir. Rahmanilerle Her İnsan Görüşemez Arkadaşlar Başımdan Bir Olay Geçti Öylelikle Vesile Oldular. Medyumlar Cinlerle İrtibat Kurarlar Ama Ben Rahmanilerle. Cinler Yalan Söyler Ama Rahmaniler Söylemezler. Ayetler Okuyarakdan Hüddam Elde Edebilirsiniz Ama Rahmanileri Edemezsiniz. Rahmaniler En Güçlüleridir. Manevi Gücüm Gerçekten Vardır. Ama Büyü Yapmasını Bilmiyorum Öğrenmekde İstemem. Rahmaniler Çözümünde Yardım Ediyorlar O Yüzden Büyüyü Şeytan Yapsa Yine Çözerim....

4 yorum:

  1. dostum güzel diyorsunda madem rahmaniler ile görüşebiliyorsun onlardan bilgi alabiliyorsun o zaman sana definelerin yrlerini söylesinler boşuna bu internet köşelerinde neden geziyorsun ki...

    eğer öyle birşey olsa idi ve onlar ile temas kurabilseydim 7/24 para altın bulmanın yollarını arardım nerde bir definevar orayı kazardım burda ne işim olurdu

    kumkapi_@hotmail.com

    YanıtlaSil
  2. doğru dersinbravo

    YanıtlaSil
  3. Bakın arkadaşlar bu şekilde yanlış düşünüyorsunuz. Böyle isteklerde bulunarak dünyalık istekler ve para için yaşıyorsunuz demek, böyle düşünerek zaten manevi bir güç elde edemessiniz. Konuyu yazan arkadaş eğer gerçekten manevi boyuta ulaşmışsa dünyadan elini eteğini çekmiş demektir. Manevi bir boyuta ulaşıpta dünyaya, paraya, pula dönüp bakanını hiç duymadım, görmedim orası, o mertebe öyle güzeldirki yanında paranın pulun bir haysiyeti kalmaz, buna ihtiyacınızda olmaz.

    YanıtlaSil
  4. Admin bana yardımcı ol..

    YanıtlaSil