Perşembe, Mayıs 26, 2011

Şifalı Dualar

Şifalı Dualar

SALAVATI TEFRİCİYYE
Kim bu duayı 4444 defa okursa bütün sıkıntılarından kurtulur ve dertlerine deva hastalıklarına şifa borçlarına eda bulur ama ne bir eksik ne bir fazla tam 4444 defa okunması şart) Salavatı şerifeye başlamadan önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa “Estağfirullah el azizıym ve etubü ileyh” diye istiğfar getirin ve ne için okunuyorsa kalben ona niyet ediniz. Mesela Borcumdan, fakirlikten, şu muradımı erdir gibi
Bismillahirrahmânirrahîm Allahumme salli salaten kamileten ve sellim selamen tammen ala seyyidina muhammedinillezi tenhallü bihil ukadü ve tenfericü bihil kürabü ve tukda bihil havaicü ve tünalü bihir regaibü ve husnül hevatimi ve yüsteskal gamamü bi vechihil kerimi ve ala alihi ve sahbihi fi külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lumin lek.
ŞEYTAN VE CİNLERİN KAHRI İÇİN DUA
Bismillahirrahmânirrahîm Euzü bi kelimatillahit tammatilleti la yücavizühünne berrün ve la facirun min şerri ma zerae filardı ve min şerri ma yahrucü minha ve min şerri maya’rucü fis semai ve ma yenzilü minha ve min şerri külli tarikın illa tarikan yatruku bi hayrin ya rahman
ÜZÜNTÜYÜ GİDERMEK İÇİN OKUNAN DUA
Bismillahirrahmânirrahîm Allahümme rabbes semavatis seb’ı ve rabbel arşil azıymi ikfini külle mühimmin min haysü şi’te min eyne şi’te Herhangi bir kul bu duayı okursa Allah mutlaka onun üzüntüsü giderir (Ramuz el Ehadisi)
GÜNAHLARI AFFETTİREN DUA
Sabah namazının peşinden yüz defa Sübhanellah, yüz defa La ilahe illellah, yüz defada Allahü Ekber diyen kimsenin günahları, denizlerin köpüğü kadar bile olsa mağrifet olunur. (Nesci) Bismillahirrahmânirrahîm Estağfirillahel azıymellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyüme ve eubü ileyh” diye kimsenin günahlarıda yine denizlerin köpüğü kadar bile olsa affolur (İbnüs Sünni)
NAZAR DUASI
Bismillahirrahmânirrahîm Ve in yekadülleziyne keferu le yüzlikuneke bi ebsarihim lemma semiuz zira ve yekulune innehü le mecnun Ve mahüve illa zikrun lil alemiyn.
BORÇLARDAN KURTULMAK İÇİN DUALAR
Bismillahirrahmânirrahîm Allahümme faricel hemmi ve kaşifel ğammi müciybe da’vetil muddarriyne rahmaned dünya vel ahırati ve rahıymehüma ente terhamüni ferhamni bi rahmetin tuğniyni biha an rahmeti men sivake.
Bismillahirrahmânirrahîm Allahümme inni euzü bike minel hemmi vel hazeni ve euzü bike minel aczi vel keseli ve euzü bike minel cübni vel buhli ve euzü bike min ğalebetid deyni ve kahrir rical.
BAŞ AĞRISI İÇİN DUA
Bismillahirrahmânirrahîm Elif lam mim, Allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayum, nezzele aleykel kitabe bil hakkı musadikan lima beyne yediyhi ve enzelet terate vel incile min kablü hüden lin nasi ve enzelel furkane innellezine keferu bi ayatillahi lehüm azabün şedidün vallahü azizün züntikam Uhruc minha mez’umen medruhan le emleenne cehenneme minke ve mimmen tebiake minhüm ecmeiyn.
İŞSİZLİK SIKINTISI ÇEKENLER İÇİN DUA
Bismillahirrahmânirrahîm Ve kalel melikü’uni bihi estahlıshü li nefsi felemma kellemehü kale innekel yevme ledeyna mekiynün emiyn kalec’alni ala hazainil erdı inni hafiyzun alim ve kezalike mekkena li yusüfe fil erdi yetebevveü minha haysü yeşa nüsiybü bi rahmetina men neşaü ve la nüdiy’ü ecral muhsinin.
DİLEK İÇİN DUA
Bismillahirrahmanirrahıym* Fe iza azemte fe tevekkel alellah* innellahe yühıbbül mütevekkilin* İn yensurkümüllahü fe la galibe leküm* ve tevekkel alellah* ve kefa ibillahi vekila* Allahümme inneke veliyyü külli mahlukin ve nevasıyhim bi yedike fa’tuf aleyye kulube ıbadike ve sehhırhüm kema sehhartel bahra li müsa vel hadide li davude vel cinne ver riyha vet tayra vel vahşe li süleymane vel berka li muhammedin sallelahü aleyhi ve selleme* Allahümmakdı haceti ve enilni talebi ve bellığni emniyyeti ve emmin min şerri halkıke ve kün li avnen aleyhim* Bi rahmetike ya erhamer rahımin.
KORKU VE HUZURSUZLUKTAN KURTULMA DUASI
Korku ve iç huzursuzluğundan kısa zamanda kurtulmak için,sabah ve akşamları bu duayı tam bir ihlas ile yedişer defa okumanız kafidir.
Bismillahirrahmânirrahîm Euzu bi kelimatillahit tammati min ğadabihi ve ıkabihi ve min şerri ıbadihi ve min hemezatiş şeyatıyni ve en yahdurun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder